Meteen naar de content
GRATIS VERZENDING & 30 DAGEN BEDENKTIJD

  Over Ons

  Het verhaal van Comfit Underwear
  Het verhaal van de Comfit Underwear begint met meerdere verhalen van vrouwen die aangaven al jaren lang last te ervaren van ongeschikte beha's waarin ze pijn ervaarden van snijdende bandjes en beugels, beha's die los zaten en de borsten niet goed ondersteunden. We zijn een onderzoek gestart binnen een groot netwerk van vrouwen en het overgrote deel van de vrouwen gaf aan deze problemen ook te ervaren.

  Wij hadden besloten op basis van deze informatie een beha te ontwikkelen die deze klachten elimineert. En uiteindelijk het resultaat: onze "Comfit Original Beha" een comfortabele push-up beha, zonder beugels maar die wel gewenste ondersteuning aan de borsten, rug & schouders biedt, brede bandjes zodat ook het probleem van dunne snijdende bandjes is geëlimineerd en de beha uiterst comfortabel aanvoelt aan de schouders. Bovendien hebben we er alles aan gedaan om deze beha er ook nog eens zo leuk mogelijk uit te laten zien.

  Wij brachten de beha op de markt en ontvingen direct een hoop positieve reacties, vandaag de dag hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met een hoop meer verschillende comfortabele beha's.  Extra informatie over het bedrijf
  Comfit Underwear valt onder het moederbedrijf Youxi Perfect International Trading Co Ltd, wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het produceren en het online verkopen van innovatieve en probleemoplossende producten.
  Youxi Perfect International Trading Co Ltd huurt Ecom Fortuna Limited in om betalingen te ontvangen en/of te incasseren die voortkomen uit mijn bedrijfsvoering. Dit vanwege internationale beperkingen met betrekking tot het innen van inkomsten en/of het samenwerken met verschillende betalingsproviders.