Meteen naar de content
GRATIS VERZENDING & 30 DAGEN BEDENKTIJD

  Bestelling & Levering

  Ons team is 7 dagen per week druk bezig om jouw bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij hebben dagelijks contact met de leverancier, die de producten naar jou verzendt. 

  Altijd GRATIS verzending

  Wij staan voor openheid en eerlijkheid en houden er niet van om de klant bij het afrekenen nog extra kosten te laten betalen. Vandaar dat alle producten 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd worden. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig. 

  Levertijd

  Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De producten die op onze site aangeboden worden, hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

  Doordat de producten direct vanuit de verkoper "Youxi Perfect International Trading Co Ltd" in China naar de klant verstuurd worden, is de prijs lager, maar is de levertijd wat langer. Na de bestelling bedraagt de gemiddelde levertijd 7-15 werkdagen. Doordat de producten direct naar de klant verstuurd worden, wordt het aantal pakketbewegingen geminimaliseerd, waardoor er ook aan het milieu gedacht wordt. 

  De aangegeven levertijden zijn gemiddelde levertijden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

  Bestelling volgen 

  Als je een bestelling hebt geplaatst, kun je na de verwerkingstijd eenvoudig je pakketje volgen. De verwerkingstijd bedraagt 1-3 werkdagen. 

  Klik hier om je bestelling te volgen.

  Vragen?

  Heb je vragen over je bestelling? Of heb je een vraag over een van de producten? De kans is heel groot dat jouw vraag eerder aan ons is gesteld. Het is makkelijker en sneller om eerst even op de veelgestelde vragen pagina te kijken of jouw vraag hier tussen staat. 

  Staat jouw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactpagina. Ons team staat 7 dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

  Verleng de levensduur van je BH!

  Comfit™ BH Wasnetje €14,95 €20,00