Meteen naar de content
GRATIS VERZENDING & 30 DAGEN BEDENKTIJD

  Ons Verhaal

  Het verhaal van de Comfit underwear bh begint met Yasmina's jarenlange last van haar ongeschikte beha's die los zaten en haar borsten niet goed ondersteunden. Yasmina heeft veel verschillende bh's geprobeerd, maar ze rekken allemaal uit na een korte tijd van gebruik, passen niet bij haar borsten, of hebben niet de gewenste push-up functie. 

  Yasmina heeft een hekel aan haar reguliere beha's, omdat ze de pijn niet kan verdragen van de snijdende dunne bandjes. Na 5 jaar lijden vond ze bij toeval een comfortabele push-up beha die aan al haar eisen voldoet. Hij is comfortabel, geeft haar een uitstekende borstlift en kan haar borst, rug en schouders geweldig beschermen.

  De tijd brak aan, en Yasmina nam een moedig besluit: deze comfy push-up bh massaal verkopen, zodat elke vrouw dit geweldige ding kon gebruiken. Comfit underwear was geboren. 

  Om deze beha geschikt te maken en aan de behoeften van de meeste vrouwen te laten voldoen, heeft Yasmina een paar aanpassingen gemaakt. Ze veranderde de vulling lichtjes om de push-up functie, rug-, borst- en schoudersteun te verbeteren. Ze genereerde ook een meer modieus, aantrekkelijk ontwerp om deze beha een betere look te geven.

  Yasmina weet dat de Comfit beha misschien niet de meest modieuze beha is, maar wel een van de meest comfortabele beha's die elke vrouw wil dragen. Er is geen irritatie, geen pijn in de borsten, geen uitgezakte borsten. Het enige wat vrouwen hoeven te doen is genieten van gelukkige momenten in deze super comfortabele en aantrekkelijke beha.

  Verleng de levensduur van je BH!

  Comfit™ BH Wasnetje €14,95 €20,00